actueel aanbod

Vanaf vandaag kan je via de knop 'twinkeltje bovenaan de webpagina naar een greep uit het aanbod van mijn winkeltje... of klik hier

Van 27 januari 22 tot en met 6 februari 22 stel ik tentoon in Galerij Blomme in de Ooststraat 84 in Roeselare.

Het thema van deze tentoonstelling vat ik samen, niet onbedoeld, in drie voltooide deelwoorden en een infinitief: versnipperd, verfrommeld, verscheurd en liefhebben.

In mijn tentoongesteld werk (schilderijen, keramiek en woordkunst) speel ik met deze vier realiteiten. Ze vormen een draad doorheen mijn leven, werken en liefhebben. Ze zijn een blijvende inspiratiebron voor mezelf.

De meeste van mijn schilderijen (ook enkele stukken keramiek) krijgen meer leven door de toevoeging van een stukje poëzie. In de tentoonstelling laat ik die pas zien als de beschouwer eerst zijn eigen emotie en gedachten volle ruimte kan geven.

Mijn spreuken deel ik uit zodat anderen er beter van worden, een glimlach voelen rond hun mond en er misschien zelfs ietsje wijzer door worden,….

Wie dat wenst kan een digitale wandeling maken in mijn tentoonstelling. Die duurt zo lang als je zelf wenst. Via QR-codes stap je van het ene werk naar het andere en neem ik je mee in dat avontuur dat ‘verfrommeld, verscheurd en versnipperd’ is maar vooral doet voelen dat alles uiteindelijk ‘liefde’ is.

 

De tentoonstelling is elke dag open van 10u tot 17u. In het weekend van 10u tot 18u.

Op vrijdag 28/01/22 is de tentoonstelling uitzonderlijk open tot 22u.

 

Inkom is gratis.