top of page
een
KUNST

Creatief bezig zijn is al mijn leven lang een passie geweest en de artistieke wereld neemt dan ook een belangrijke plaats in in mijn leven.

Mijn talent ligt vooral in het creëren van schilderijen in acryl en keramiek enerzijds en spelen met taal anderzijds. 

Bij ‘galerij’ krijg je enkele impressies van mijn werken.

Vier je binnenkort een belangrijke gebeurtenis in je leven (geboorte, huwelijk, samenwonen,…) of moet je afscheid nemen van een dierbare dan heb ik ook een aanbod van creatief uitdenken van deze belangrijke levensgebeurtenissen.

DSC_0035.JPG

Klei is een wonderlijke grondstof die me elke keer weer opnieuw uitdaagt om aan de slag te gaan met mijn fantasie, mijn passie, mijn bezieling,...

De wereld van de glazuren ontdek ik gaandeweg..

Maar beide grondstoffen laten zich niet dwingen door haast of gejaagdheid...

Net daarom verblijf ik graag in de wereld van deze unieke grondstoffen...

keramiek

DSC_0031.JPG

schilderkunst

Schilderen is voor mij telkens weer een uitdaging. Aan het begin van dit creatief proces ligt altijd een stukje poëzie dat ik met kleuren en technieken 'taal' wil geven.

Ik werk vooral met acryl en non-figuratief.

Ik werk ook op vraag jouw wensen uit...

Interesse?! Kom dan gerust eens langs in mijn atelier in  de Lierstraat 36 te Roeselare.

Ik geef je graag enkele werken mee naar huis zodat je zelf kunt nagaan of het werk doet wat het moet doen in jouw woonst.

kunstig met taal

Spelen met taal is een uitdaging voor mij. Dit leidt vaak tot een stukje poëizie of tot een doordachte woordspeling in een spreuk. Ik verwerkte ze in een mooi geheel en laat het kader zijn werk doen... Neem een kijkje in de galerij!

_IGP2108.JPG
hanne-lowie_mgl5077.JPG

levensgebeurtenissen

Veel van wat in ons leven gebeurt, kan en mag gevierd worden: zowel vreugde als verdriet. Heel wat mensen zoeken om betekenis te geven aan deze momenten. Je kan bij ons terecht om samen van dit levensgebeuren iets zinvol te maken aan de hand van een schilderij, een aantal teksten.

Jij vraagt en wij zoeken samen met jou uit!

Want to learn more about our services? Contact us today.

Get in Touch
bottom of page